O nama

______________________________________________________________

Furniture R.Concept
Ručna izrada upečatljivog komadnog nameštaja od čelika.

Sama ideja nastanka skladne kolekcije, upečatljivih pojedinačnih komada nameštaja nasjtaje nepresušnom inspiracijom master. dip. prof. Veljka Ristića – naš dizajner I konstruktor razvio je široki proizvodni program.


___________________________________________________________________________________________________________________________________

Proizvodni program R.Concept-a –  čini dizajn, projektovanje i izrada metalnih potkonstrukcija za sve tipove stolova, consol polica, komadnog nameštaja,zidnih polica a sve to u kombinaciji sa prirodnim I plocastim materijalima, mermerom, granitom I staklom.

Pored permanentnog rada na savremenom dizajniranju proizvoda, concept Ristić uspeva da zadrži svoju originalnost, sto ga čini prepoznatljivim u minimalističkom I industrijskom dizajnu enterijera, a to je garancija uspešnog razvoja naseg concepta.

Strategija “Concep Ristić” je da se dugoročno širi na evropskom i prekomorskom tržištu, koja će osvajati kvalitetom, dizajnom i konkurentnom cenom. Menadžment R.Concept okrenut je budućnosti, zato je “R.Concept” ime koje uliva poverenje i sigurnost, koji vlastito poslovno dostojanstveno temelji na zadovoljstvu svoga kupca.

 

Forma, kvalitet I cena su glavne karakteristike naše poslovne strategije, koja ima za cilj da utvrdi poseban zahtev I pronadje konkretan odgovor za naše klijente.

NEKI OD NAŠIH RADOVA